Tekst Gefeliciteerd Met Je Communie

Ben je op zoek naar een tekst voor op je communiekaart? Kaartje2go heeft een heleboel communieteksten verzameld in een speciaal assortiment, dat je gratis mag gebruiken. In dit bericht geven we je de leuke tekst Gefeliciteerd Met Je Communie.

Gratis communieteksten

Ben je al bekend met ons gratis te gebruiken assortiment communieteksten? Het is onze visie dat een kaart niet sport bij een leuk plaatje, maar er eigenlijk een tekst op hoort. Helaas is niet iedereen een poëet, dus om je de moeite te besparen, kun je bij ons gratis communieteksten vinden.

Voorbeeld

Een voorbeeld van zo een communietekst vind je hieronder. Het gedicht heet Gefeliciteerd Met Je Communie en het is speciaal bedoeld om iemand te feliciteren met zoiets prachtigs als de communie:

Het wordt een prachtige dag vergezeld door jouw lieve lach, met tinkeltjes in je ogen als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo fier op jou, jij kleine kapoen nu jij je eerste communie gaat doen. Al ben je nog zo klein, weet dat we trots op je zijn!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart