Tekst “Stralend in de Toekomst”

Ben je op zoek naar een gezellige tekst voor op je communiekaarten? Kaartje2go heeft een prachtige kaarttekst voor je, die je kunt gebruiken op al je kaartontwerpen. De naam van de tekst is “Stralend in de Toekomst” en je kunt deze tekst gratis gebruiken.

Communiekaart maken

Wil je een originele communiekaart maken? Bovenstaand ontwerp is een voorbeeld van een communiekaart van kaartje2go. Je kunt deze kaart zelf maken door je eigen foto te gebruiken en een leuke tekst toe te voegen. Klik op de afbeelding om het kaartje te versturen.

Tekst communiekaart

De tekst hieronder kun je vervolgens gratis en geheel vrijblijvend gebruiken door deze te plakken op je communiekaart. Op deze manier kun je je kaart wat extra flair geven, zodat je communiekaart helemaal eigen wordt!

De Heer is mijn herder, ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven en ik zie wel hoe het wordt. Ik kom tot rust aan stille beekjes en lig languit in het gras. Hij geeft me troost als ik moet huilen en hij houdt me in de pas. Ik ben niet bang voor wat gaat komen, want ik voel me niet alleen. Zo stap ik stralend in de toekomst. Hij staat beschermend om mij heen.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart