Tekst uitnodiging communiefeest

Op een communiekaartje hoort een leuke communietekst. Deze tekst moet pakkend zijn en uitnodigend. Kaartje2go heeft zo’n tekst voor je.

Communiekaart sturen Want wij weten dat de communie van je kind iets speciaals is voor jullie. Je wil de uitnodigingen voor je communiefeest dan ook goed in orde hebben. Je kunt de leukste communiekaarten maken bij kaartje2go. Maak de kaarten op op jouw manier. Voeg figuren en een kader toe en maak de kaart speciaal.

Leuke kaarttekst Maar je wil ook een leuke tekst op je kaart hebben staan. Daarom heeft kaartje2go een leuke tekst voor je gevonden, geschreven vanuit het perspectief van uw kind. Deze tekst is ideaal voor op je communiekaart:

Op DAG DATUM JAARTAL krijg ik voor de eerste keer de Heilige Communie. Ik zou het leuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken en nodig jullie dan ook uit om de hele middag met ons te vieren. De Communiemis vind om Tijdstip uur plaats in de kerk NAAM te PLAATS. Tijdstip van feestvieren is van Tijdstip tot Tijdstip uur.

Feestadres: ‘LOCATIE’ ADRES NUMMER.

Geven jullie mijn mama (TEL) of mijn papa (TEL) een berichtje voor DATUM als jullie niet komen.

Groetjes, NAAM. 
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart