Tekst voor een felicitatie van een communie

Als je iemand wil feliciteren voor zijn of haar communie, kun je bij kaartje2go de mooiste kaarten maken. Wij hebben een groot assortiment communiekaartjes, dus je hebt altijd een ruime keuze. Bovendien hebben we een prachtige tekst voor je.

Communiekaart maken

Op zoek naar een geschikte communiekaart? Bij kaartje2go maak je de mooiste kaartjes met het grootste gemak. Neem eens een kijkje in ons assortiment communiekaarten, of maak eens een originele fotokaart. Bij ons kan het allemaal en de keuze is oneindig. Waar het om gaat is jouw creaties: maak er dus iets origineels van!

Originele kaarttekst

Zoek je naar een mooie tekst voor op je kaart? Die vind je tevens bij ons. Wij hebben namelijk een gratis te gebruiken assortiment kaartteksten. Onderstaande tekst is daar een perfect voorbeeld van. Kopieer en plak deze tekst om het te gebruiken voor op je eigen kaart!

Het wordt een prachtige dag vergezeld door jouw lieve lach, met tinkeltjes in je ogen als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo fier op jou, jij kleine kapoen nu jij je eerste communie gaat doen. Al ben je nog zo klein, weet dat we trots op je zijn!

Kijk hier voor nog meer communiekaart teksten.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart