Tips voor een leuke communie

Als je een succesvolle communie wilt houden, dan is er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Kaartje2go helpt je op weg met tips voor een onvergetelijke communie!

Tip 1: kaartjes op tijd versturen Verstuur om te beginnen je communiekaartjes op tijd. Als je wil dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn op je communie, dan moet je ervoor zorgen dat ze niet al iets anders gepland hebben. Als je je kaartjes een maand van tevoren stuurt, dan zit je goed.

Tip 2: luister naar je kind Veel communiefeesten zijn voor het kind veel minder leuk dan voor de ouders. Het kind zit er maar wat bij en het is in feite een grote mensenfeestje. Wil je dit voorkomen, luister dan ook naar wat je kind zelf graag zou willen. Nodig ook wat vriendjes en vriendinnetjes van je kind uit en laat ze bijvoorbeeld enkele leuke spelletjes spelen.

Tip 3: leuke communiekaarten Wil je de leukste communiekaarten maken? Dit kan bij kaartje2go. Vorig jaar is kaartje2go als beste getest door Kassa!. Je kunt dus een perfecte prijs-kwaliteitverhouding verwachten. Maak je kaartjes op deze pagina. Vind ook leuke teksten voor op je communiekaarten bij kaartje2go.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart