Top 3 communieteksten

Ben je op zoek naar een leuke tekst voor op je communiekaarten? Kaartje2go helpt je niet alleen met het maken van de communiekaarten, maar ook met het vinden van leuke gedichten. In deze post geven we je een top 3 met de leukste communieteksten!

3 – Diepe wortels en vleugels

Als kinderen klein zijn,  moet je ze diepe wortels geven. Als ze groot zijn, moet je ze vleugels geven.

Deze tekst is geschikt voor op allerhande communiekaarten. Het is leuk om een gedicht als tekst voor je communiekaart te gebruiken.

2 – Een guitige lach

Een guitige lach een zonnige dag een kleine kapoen die ZIJN/HAAR eerste communie mag doen.

Dit is ook een gedicht voor op je communiekaart, alleen is de tekst ietwat informeler. Het hangt van je smaak af welke tekst je leuker vindt, natuurlijk!

1 – Vrede en vriendschap

Ik NAAM doe mijn eerste communie. Graag wil ik een feest waar iedereen bij hoort in vrede en vriendschap. Laten we samen vieren, en denken aan alle mooie dingen. De bloempjes in het bos, de vlindertjes die dwarrelen in het rond. De zon die schijnt met warmte en lichtgevend is. De sterren die vallen in de duisternis en zoveel meer. Laat ons feesten om een dag nooit te vergeten. Daarom nodig ik jullie uit op mijn eerste communie op DATUM JAAR. Om dit samen te vieren rond het altaar en daarna het glas te klinken bij ons thuis. 

Ik hoop echt dat je erbij zult zijn.

Groetjes NAAM

Liefde en vriendschap is de absolute nummer 1, omdat je hier op een originele wijze meteen alles uitlegt. Tegelijkertijd gebruik je met deze tekst poëzie. Kortom: de boodschap verpakt in een lyrische vorm!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart