Top 3 communieteksten

Ben je op zoek naar originele communieteksten? Bij kaartje2go kun je gratis te gebruiken communieteksten vinden. Speciaal voor jou hebben we een exclusieve top 3 communieteksten opgesteld. Gebruik ze voor op je communiekaarten en maak er iets moois van!

Communietekst gezocht?

Communieteksten zijn bedoeld om je kaart te voorzien van extra diepgang op tekstueel vlak. Ben je op zoek naar dit soort teksten, dan kun je terecht op deze pagina van kaartje2go. Hier vind je ons totale assortiment gratis te gebruiken kaartteksten.

Top 3 communieteksten

Hieronder hebben we geprobeerd om een goede top 3 samen te stellen uit deze teksten. Discussie is natuurlijk altijd mogelijk, want misschien heb jij wel een heel andere top 3 leukste teksten? Laat ons jouw top 3 weten!

3) Communiefeest tekst

Op DAG DATUM JAARTAL vier ik mijn communiefeest. Ik zou het leuk vinden als jullie mee komen feesten! Jullie zijn vanaf TIJDSTIP van harte welkom bij ons thuis .

De communiemis vindt plaats in de NAAM KERK te PLAATS om TIJDSTIP.

Groetjes, NAAM

2) Gefeliciteerd met je communie

Het wordt een prachtige dag vergezeld door jouw lieve lach, met tinkeltjes in je ogen als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo fier op jou, jij kleine kapoen nu jij je eerste communie gaat doen. Al ben je nog zo klein, weet dat we trots op je zijn!

1) Stralend in de Toekomst

De Heer is mijn herder, ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven en ik zie wel hoe het wordt. Ik kom tot rust aan stille beekjes en lig languit in het gras. Hij geeft me troost als ik moet huilen en hij houdt me in de pas. Ik ben niet bang voor wat gaat komen, want ik voel me niet alleen. Zo stap ik stralend in de toekomst. Hij staat beschermend om mij heen.

Tip: meer teksten? Kijk hier.

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart