Top 3 communieteksten

We hebben een top 3 gemaakt met leuke communieteksten om te gebruiken voor op je communiekaarten. We hebben deze communieteksten van onze pagina met een assortiment aan teksten voor je communie. Je mag deze teksten gratis gebruiken.

Originele communieteksten

Ben je op zoek naar leuke communieteksten? Er zit ongetwijfeld een leuke tekst voor je tussen in ons gratis te gebruiken assortiment. Neem eens een kijkje! De top 3 die we hieronder hebben samengesteld is immers slechts één mening!

3) Een guitige lag

Een guitige lach een zonnige dag een kleine kapoen die ZIJN/HAAR eerste communie mag doen

2) Vrede en vriendschap

Ik NAAM doe mijn eerste communie. Graag wil ik een feest waar iedereen bij hoort in vrede en vriendschap. Laten we samen vieren, en denken aan alle mooie dingen. De bloempjes in het bos, de vlindertjes die dwarrelen in het rond. De zon die schijnt met warmte en lichtgevend is. De sterren die vallen in de duisternis en zoveel meer. Laat ons feesten om een dag nooit te vergeten. Daarom nodig ik jullie uit op mijn eerste communie op DATUM JAAR. Om dit samen te vieren rond het altaar en daarna het glas te klinken bij ons thuis. 

Ik hoop echt dat je erbij zult zijn.

Groetjes NAAM

1) De eerste keer

De eerste keer aan tafel gaan de eerste keer bij Jezus staan en eten van dit brood dat mensen voedt in alle nood

De eerste keer hier en vandaag ik doe dit echt ontzettend graag en hoop dat ik voortaan die weg van Jezus voort mag gaan.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart