Kaartje2go maakt klant zeer tevreden

Wij krijgen vaak leuke berichten van klanten binnen. Soms vinden we het leuk om die met jullie te delen. Zo verstuurde Marcel ons een fijne reactie, waarin hij ons complimenten gaf over onze service. Dank je voor je fijne reactie, Marcel!

“De kriebels”

Marcel bedankt ons voor onze “supersnelle en perfecte” service. Hij had namelijk door een technisch probleempje niet meer verwacht dat zijn bestelling door was gekomen, maar bij kaartje2go staan we erop dat je kaartjes verzonden worden. Het was voor hem dan ook een verrassing toen zijn kaartjes toch bezorgd bleken te zijn. Leuke reactie, Marcel!

“Ik wil jullie bedanken voor de supersnelle en perfecte service. We hadden afgelopen donderdag een kaartje besteld, maar betaald met overboeking, omdat ik zo snel mijn pas niet bij de hand had om via iDeal te betalen. Mijn vrouw al een beetje de kriebels, want ze dacht dat het weer een paar dagen later zou worden eer iedereen het kaartje zou ontvangen. We hadden ook nog een kaartje naar onszelf gestuurd, altijd leuk als herinnering. Wat zie ik zaterdagmorgen in de bus? Jawel het kaartje, vrouw weer helemaal gelukkig. Nogmaals complimenten!! Ik zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.¬†Groeten Marcel.”

Zelf reageren?

Ook een berichtje sturen naar kaartje2go? Of heb je een vraag of opmerking? Wij staan altijd voor je klaar. Mail ons naar info@kaartje2go.nl!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart