Mooie communie-bedankkaartjes voor jongens en meisjes

Na de viering van je communie is het gebruikelijk om de uitgenodigden te bedanken voor hun aanwezigheid. Dit doe je volgens de etiketten door het versturen van een speciaal bedankkaartje. Zo’n kaart maak je gemakkelijk en snel bij kaartje2go. Ben je op zoek naar een bedankkaartje voor een jongen of meisje? We hebben twee leuke modellen voor je om te gebruiken!

Bedankkaart meisje

Heeft jullie dochter communie gedaan? Dan is het natuurlijk leuk om een design uit te kiezen dat aanslaat bij dochters. Het onderstaande kaartje is een perfect voorbeeld hiervan. Het kaartje is voorzien van mooie, roze kleuren, die perfect zijn voor de meiden. De foto kun je zelf aanpassen en voor de tekst geldt uiteraard hetzelfde. Klik op de afbeelding om het kaartje zelf te maken.

Bedankkaart jongen

Voor de jongens hebben we ook de leukste kaartjes. Wat dacht je van het ontwerp hieronder in beeld? Zoals je kunt zien, hebben we bij dit ontwerp gekozen voor blauwe kleurtinten. Deze kleuren sluiten goed aan bij de wensen van jongens. Net als bij het voorbeeld voor meisjes kun je je eigen foto weer toevoegen en is het mogelijk de tekst aan te passen. Klik ook hier op de afbeelding om het kaartje zelf te maken.

Kaarttip: kijk hier voor nog een originele communiekaart voor een meisje.

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart